De kop is eraf

(Verslag door Laura Bock, foto Johan Horst)

Voor ik begin wil ik eerst alle supporters en sponsoren bedanken! Wat was het gaaf om de eerste wedstrijd én rentree in de eredivisie, te mogen spelen voor zoveel mensen! 

Om maar meteen goed van start te gaan, wij kregen zaterdag landskampioen en Supercup-winnaar Sliedrecht Sport over de vloer in onze arena! Na een wat onwennig nieuw protocol waarbij onze ballenkinderen terecht in het zonnetje werden gezet, stond te starting six klaar om te shinen! Met een enthousiaste vurige en strijdlustige inzet, wisten wij het Sliedrecht in de eerste set moeilijk te maken! Onze stofzuiger (en tevens zangtalent) Karin Mennen viste onmogelijke ballen van de grond en onze aanvallers wisten de hoekjes van de hoge blokkade te vinden. Helaas zette Sliedrecht net een tandje bij waardoor wij niet onder de servicedruk uitkwamen! 

Dit was eigenlijk gedurende de hele wedstrijd het geval! Waar wij ons stinkende best deden, had Sliedrecht steeds net nog wat reserves over, waardoor zij vanaf de 15 punten ons de baas waren! Wat daardoor ook resulteerde in een 0-3 verlies! Maar niet getreurd onze hartendief Stefan Wolters' stond al boven met een vrolijk nummer, zodat wij nu alweer goede moed hebben voor de komende wedstijden!

Volgende week staat namelijk Zwolle op het programma! Deze week hard trainen en dezelfde strijdlust behouden! 
Dit seizoen is het door onder andere onze BE (Britt Engelen) mogelijk de live scores te volgen; www.volleybalstatistieken.nl! Kijkt u ook mee? 

Groetjes,
Laura Bock

Terug