Ecare Apollo ds 1 – Prismaworx VC Weert

sinterklaas aanwezig bij de wedstrijd

Sinterklaas besloot zaterdagavond eens volleybal te gaan kijken, Een korte krachtige wedstrijd in de Veste, Borne, liet blijken.

Weert was gedreven om te winnen om de aansluiting met de top te houden, Maar Apollo zou er alles aan doen de punten in huis te houden. Zij wilden als zesde op de lijst juist een gaatje dichten, Zodat ook zij zich op de top konden richten.

De wedstrijd begon in de mooie, pas nieuwe sportzaal, Alle omstandigheden waren er ideaal. Helaas startte Weert niet soepel en te zoet, Gelukkig deed Freds time-out op 6-2 het goed. Het werd 6-6, daarna 11-11 en vervolgens liep Weert uit, Op 15-25 klonk voor de eerste set de laatste fluit.

In de tweede set zette Weert het sterke spel voort, Apollo serveerde ook meer fout dan hoort. Daar profiteerden Weert van, En hakte Apollo met 19-25 in de pan.

Het begin van de derde set zakte Weert iets in, Maar ook daar had een time-out van Fred op 6-3 zin. Het ging nog even gelijk op tot aan 14-14, Maar toen had Weert het wel gezien. Ze hadden volledig controle over de bal, Een eindstand van 17-25 was het geval.

Bijna binnen een uur was deze pot gedaan, En kon Weert met gevulde zakken huiswaarts gaan. Na al een tijdje in vorm te zijn, Is deze beloning van 3 punten erg fijn.

Sinterklaas is trots en blij voor Weert! Dat volleybalspel van hun is niet verkeerd.
Wil jij dit ook eens zien?
Kom dan naar de volgende wedstrijd op december nummer tien!

Liefs,
Sinterklaas

Margit

 

 

<form rel="async" class="commentable_item" method="post" data-ft="{"tn":"]"}" action="https://www.facebook.com/ajax/ufi/modify.php" id="u_1z_2r" style="margin: 0px; padding: 0px;">

 

 

</form>

Terug