L1.nl en PrismaWorx VC Weert, Samen voor de Voedselbank

Jij doet toch ook mee op 10 december?!

Net als de afgelopen 2 jaar organiseert L1 ook dit jaar weer de actie ‘L1, Samen voor de Voedselbank”. Met deze actie wil L1 zoveel mogelijk, lang houdbare, levensmiddelen inzamelen ten behoeve van alle Limburgse Voedselbanken.

Tijdens de vorige edities hebben heel veel mensen aan de oproep gehoor gegeven. Het helpen van mensen in onze eigen provincie, en daarmee ook in eigen stad of dorp, is geen ver-van-mijn-bed-show. Veel provinciegenoten zijn aangewezen op de steun van één van de zes voedselbanken die Limburg telt. Het inzamelen van etenswaren blijkt voor veel mensen een tastbaar gebaar.

PrismaWorx VC Weert wil graag haar bijdrage leveren aan deze actie van L1. Daarom roepen wij iedereen op om op 10 december a.s., als PrismaWorx VC Weert thuis speelt tegen SV Dynamo Apeldoorn, een of meerdere lang houdbare levensmiddelen in te leveren bij sporthal Aan de Bron (van17.00-19.00uur). Voor ieder product dat je inlevert kun je een loterijformulier invullen. Uit de ingevulde formulieren worden 1, door de speelsters getekende, wedstrijdbal verloot en 1 seizoenkaart.

Wij zorgen dan dat alle ingezamelde producten ingeleverd worden bij L1. L1 zorgt vervolgens voor de verdeling van de producten over alle Limburgse Voedselbanken.

Voor meer info omtrent de actie kun je kijken op www.L1.nl/voedselbank.

Hartelijk dank voor jouw bijdrage namens de Voedselbanken en namens L1!!

PrismaWorx VC Weert

Terug