Laatste wedstrijd van het jaar in Assen

Zaterdag 17 december stond onze laatste wedstrijd van dit jaar op het programma tegen Nijhuis Telecom/Sudosa Desto Ds 1 in het toch wel verre Assen...

5 op een rij! 


Vandaag stond de wedstrijd tegen Sudosa Desto in het verre Assen op het programma. Gezien het feit dat we de laatste weken aardig in vorm zijn, maar zeker ook gezien de stand op de ranglijst (wij op de eerste plaats en zij op de voorlaatste plaats) wisten we wat ons te doen stond! We wilden het jaar goed afsluiten en er een wedstrijd van maken waarin iedereen speeltijd zou krijgen. En dat is gelukt!
De eerste set begonnen we wat rommelig en leken we een stuk minder scherp dan de afgelopen wedstrijden (kwam het door de zomerse temperaturen in de hal?). Hierdoor kon Sudosa Desto tot ongeveer halverwege de set goed mee komen en gingen we gelijk op. Door een tandje bij te schakelen en netter te spelen liepen tegen het einde van de set uit. Zoals ons wel vaker overkomt lieten de laatste punten van de set weer even op zich wachten, maar uiteindelijk pakten we de set met 25-21.
De tweede set was eigenlijk een kopie van de eerste set. Ook nu begonnen we rommelig, herstelden we ons en liet het einde van de set even op zich wachten. Deze set werd gewonnen met 25-22.
In de laatste set zijn we gestart in de opstelling waarin we de tweede set geëindigd zijn (Sara ipv Laura, en Laury ipv Petri). Het team, en met name de coach aan de overkant, bleef erin geloven en zat bijna neus met zijn neus in het veld zijn team van aanwijzingen te voorzien. Wij waren echter te sterk voor Sudusa Desto en met Kim, Sara, en Laury in het veld werd deze set dikker gewonnen dan de overige sets: 25-19.
Met een mooie 3-0 en een eerste plaats op de ranglijst hebben we deze eerste seizoenshelft afgesloten. Tijd voor een paar vrije weekenden, zodat we daarna weer vol energie de ingeslagen weg kunnen voortzetten.
PrimaWorx VC Weert wenst jullie hele fijne feestdagen en hoopt jullie op 14 januari 2017 in sporthal Aan de Bron weer te mogen ontvangen!
 
 
Petri Monsewije

Terug