Laura Bock verlaat Nering Bögel VC Weert

Speelster kiest voor nieuw avontuur in België. Foto: Johan Horst Fotografie

Laura Bock vertrekt bij Nering Bögel VC Weert. De ervaren speelster kiest voor een nieuw avontuur bij Jaraco As, dat uitkomt in de Belgische Liga A.

De 27-jarige passer/loper speelde drie seizoenen voor Weert en groeide onder coach Fred Hermans uit tot een waardevolle en ervaren speelster. Zij maakte de afgelopen jaren deel uit van het damesteam dat, na twee achtereenvolgende kampioenschappen, een knappe terugkeer naar de Dames Eredivisie wist te realiseren. Bock heeft nu besloten terug te keren naar de Belgische Liga A, waar zij eerder speelde voor Tongeren.

Het bestuur van Stichting Weerter Topvolleybal (SWT) vindt het vanzelfsprekend jammer dat Laura Bock het team verlaat, maar begrijpt dat zij na drie jaar kiest voor een nieuwe sportieve uitdaging. Voorzitter Roy Stroek van SWT laat weten: "Het is natuurlijk heel jammer dat Laura ons gaat verlaten. We danken Laura voor haar inzet, samenwerking en voor de drie mooie jaren dat ze voor ons speelde. We wensen haar heel veel succes!"

Laura speelde zondag tegen Peelpush Meijel haar laatste officiële wedstrijd voor Nering Bögel VC Weert. De Weerter ploeg won de laatste wedstrijd in de degradatiepoule en verzekerde zich van een verblijf in de Eredivisie.

Terug