Wedstrijdverslag Sliedrecht Sport - Nering Bögel VC Weert

Wedstrijdverslag Ilvy Sanders #7. Foto: Johan Horst Fotografie

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen Sliedrecht op het programma, Landskampioen en huidige koploper in de Eredivisie.

We gingen deze wedstrijd dan ook lekker zonder druk in. De eerste set startten we erg goed. We hadden de pass goed onder controle en konden met onze aanvalskracht Sliedrecht onder druk zetten. Na een aantal goede serveseries wisten we de set te winnen, 26-24! De tweede set begon iets minder. Sliedrecht had de touwtjes in handen wat zorgde voor een time-out op 2-6 achterstand. We kwamen niet meer door de blokkade en verdediging heen en verloren deze set dan ook redelijk dik, 14-25. Zo ook de derde set, we werden in onze pass meer onder druk gezet en Sliedrecht maakte weinig fouten. Wanneer wij niet direct de side-out scoorde werd het punt afgemaakt door Sliedrecht, 13-25. In de vierde set ging het weer gelijk op. Met een goede serve konden we bij Sliedrecht wat aanvallers uit positie halen en zo uiteindelijk zelf de puntjes maken. De set liep gelijk op tot het einde. Sliedrecht trok uiteindelijk aan het langste eind, 22-25. De eindstand was dan ook 3-1.

Met deze laatste wedstrijd gespeeld te hebben van de reguliere competitie gaan we ons nu richten op de play-outs. Wij hopen op jullie support!

Terug